Ovo su šortsevi koje sve fashioniste nose svakog leta

Šortsevi koje ćete nositi u gradu i na ostrvu.

Kada temperature tokom leta postanu visoke potrebno je da svoju garderobu obogatimo odećom koja će nam pomoći da se suočimo sa vrućinom sa stilom.

Osim haljina i prozračnih suknji na koje uvek prvo pomislimo, postoji posebna kategorija šortseva, koji imaju svoje počasno mesto u našim ormarima svakog leta. Reč je o šortsevima od lana, tkanine koja je idealna za tople letnje dane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Čak i ako je teksas zvezda u letnjim trendovima 2023. godine, a teksas šorts zauzima stalno mesto u našoj letnjoj garderobi, laneni šorts je uspeo da osvoji srca mnogih fashionista ove sezone.

Prozračni laneni šorts u neutralnim nijansama kao što su bež, bela, crna ili u posebnim bojama poput koralne, narandžaste, svetloplave obavezuju se da na poseban način obnove vaš letnji stil.

Zašto smo ih izdvojili? Osim što je šik, laneni šorts je idealan komad za razne letnje prilike. Možete ih nositi i sa ravnim sandalama i espadrilama, ali i sa visokim potpeticama za večernje izlaske.

 U galeriji pogledajte naše predloge.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group