Najlepše zimske haljine iz aktuelne ponude modnih brendova

Zima nam možda još nije pokazala svoje pravo lice, sa niskim temperaturama, jakim olujama i snegom, ali znamo da nam se približava. A čak i ako sa sobom ne ponese sve ove pojave, oblikovaće našu garderobu, sa težim tkaninama i toplijim teksturama. I naravno, više slojeva.

Haljine će nastaviti da igraju vodeću ulogu u našem svakodnevnom izgledu. Sada imaju duge rukave, dolaze u tamnim nijansama i šarama (čak su i cvetovi postavljeni na tamnu pozadinu i preuređeni).  

U kolekcijama dominiraju modeli sa kragnama, zanimljivim izrezima i puf rukavima, a način na koji ćemo ih nositi se takođe menja. Sada se hulahopke vraćaju u naše svakodnevne autfite, sa najposebnijim dezenima.

Kako se praznici približavaju, elegantna i sofisticirana haljina može biti savršen način da proslavite i impresionirate svaki dan - bez previše glamura ili šljokica, jednostavno svojom ženstvenošću.

Pronašli smo najlepše haljine za zimsku sezonu. Otkrijte svoje favorite u galeriji fotografija.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group