Moda - Shopping

Klasični H&M džemper osvojio je Instagram

Naizgled klasičan džemper senzacija je na Instagramu.

Najnoviji trendovi sve češće imaju svoj izvor ... na Instagramu. Na društvenim mrežama možete gledati šta je trenutno u modi. Samo pratite profile poznatih influensera i blogera koji rado dele svoje stajlinge na vebu.

Svakog dana pregledamo Instagram kako bismo vas obavestili o modnim vestima. Naše poslednje otkriće je džemper iz nove H&M kolekcije, koji je naizgled običan, ali ima elegantne detalje.

Najnoviji hit Instagrama dolazi iz najnovije kolekcije švedskog brenda, koja uključuje mnoge najmodernije trendove za sezonu proleće/leto 2020.

Džemper je vrlo mekan, udoban za nošenje, zahvaljujući dobrom sastavu materijala od pamuka. Prepoznatljivi element džempera su zlatna dugmad. Trenutno je zlato u trendu pa je takav akcenat vrlo poželjan.

Džemper sa prugama savršen je dodatak mnogim svakodnevnim stajlinzima. Odgovaraće farmerkma, pantalonama ili vašim omiljenim suknjama. U letnjim danima - tokom hladnijih dana - moći ćete da nosite ovaj džemper sa belim šortsevima ili kilotama. Mornarski stil vraća se sa novom sezonom, tako da je pravo vreme da sada nabavite ovaj džemper.

Džemper je dostupan u prodajnim objektima brenda H&M po ceni od 1499 dinara.

 

 

foto:Instagram/H&M

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group