Moda - Shopping

Novi Gucci butik u Milanu

Italijanski brend Gucci otvorio je svoj novi najmoderniji butik na Via Montenapoleone u Milanu, dizajniran u duhu savremenog luksuza i eklekticizma.

Novoizgrađeni butik u srcu Milana je dizajniran uz učešće novog kreativnog direktora brenda Gucci - Alessandro Michele i tačno odražava u kom pravcu dizajner želi da prati trenutni brend.

Unutrašnjost butika ispunjena je nežnim elementima u obliku plišanih mesta koja stvaraju disketni i udoban izgled, još uvek u duhu luksuzne elegancije. Mermerno stepenište i orijentalni tepih su postavka za antilop i somot u tamno sivoj i svetlo roze boji koje se koriste u zatvorenom prostoru.

I kao što brend Gucci kombinuje tradicionalne i moderne, industrijske i romantične uticaje u svojim kolekcijama, u istom elegantnom, modernom i eklektičnom stilu je stvorio i svoj butik u Milanu.

Vitrine za prezentaciju modnih dodataka pružaju širok spektar mogućnosti i omogućavaju vam da kreirate neverovatan vizelni merčendajzing kompanije, koja će sigurno probuditi radoznalost kupaca.

Ukoliko je to tema putovanja, omogućava vam da kreirate izlaganje sa vrećama i torbama koje su legendarni proizvodi kompanije, takođe zahvaljujući Alessandro Michele, koji je pre stupanja na funkciju kreativnog direktora brenda bio odgovoran za Gucci aksesoare.

Modernizovana vizija brenda ogleda se u svakom poslovnom potezu, počev od projekata, kroz reklamne kampanje, nove izloge, nova pakovanja i potpuno novu viziju luksuznih butika koji su ukrašeni u stilu retro kandži.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group