Nova klasika: 10 najboljih kožnih pantalona za jesenju sezonu

Klasične pantalone se odavno ne nose samo u kancelariji i već nekoliko sezona zaredom su favorit street style zvezdama. Poznate ličnosti i modne influenserke vešto ih kombinuju sa patikama, bomber jaknama i drugim elementima sportske garderobe, a za manje ležerne sastanke i događaje - sa strogim jaknama, bluzama ili večernjim korsetima.

U novoj sezoni uobičajene pantalone zamenjene su spektakularnim modelima od kože, koje će dodati dramatičnost čak i najosnovnijoj odeći. Uopšteno, koža - ne samo prirodna, već i ekološki prihvatljiva - stalni je trend poslednjih sezona. Ali ove godine, kožna odeća je osvojila još više ljubavi i neviđenu pažnju gotovo svih vodećih dizajnera u industriji. Nove varijacije kožnih kaputa i mantila, jakni, haljina, suknji, pantalona, pa čak i bluza predstavljene su u kolekcijama modnih kuća.

Pored crnih kožnih pantalona ravnog kroja, koje su postale neophodna osnova garderobera, savetujemo vam da obratite pažnju na moderne varijante širokih nogavica, a umesto crnih na primer, odaberete modele u braon boji ili sa otiscima zmijskog printa.

Inače, pored kožnih pantalona, kožne bermude neće biti ništa manje relevantne, a po hladnom vremenu mogu se nositi sa čizmama do kolena.

U galeriji fotografija otkrivamo kakve su nam modele kožnih pantalona pripremile modne kuće.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group