Moda - Shopping

Najudobnije H&M bluze - savršene za kućni karantin

Osećajte se toplo i ugodno tokom dana!

Zbog epidemije korona virusa većina nas ostaje kod kuće. Radimo na daljinu, izbegavamo sastanke sa prijateljima i provodimo vreme sami. Dakle, ako ne morate svakodnevno da izaberete elegantne, poslovne stajlinge, trebalo bi da kupite tople i meke dukseve koje možete da nosite ceo dan.

H&M ima ogroman izbor pristupačnih bluza. Odlučili smo da vam olakšamo zadatak i sakupili 6 najboljih predloga koje ćete pronaći u najnovijoj H&M kolekciji.

Svi modeli su vrlo ženstveni, udobni, klasični i ... što je najvažnije dostupni su po pristupačnim cenama!

Zbog činjenice da su stacionarne prodavnice ovog brenda zatvorene zbog epidemije, dukseve trenutno možete kupiti samo na mreži. Srećom, H&M nudi mnogo opcija za isporuku koje su u trenutnoj situaciji potpuno sigurne. Ne morate čak ni da napuštate kuću!

Među našim predlozima posebno je zapažena bela dukserica sa "amour" printom u koju su se zaljubile devojke širom sveta. Zanimljiva je i pastelna kratka dukserica u praškastoj ružičastoj boji. Ima neobičan akcenat u obliku petlje koji naglašava vitak struk. Većina dukseva koje smo izabrali su jednostavni i klasični modeli, koji se uklapaju uz svaki stajling. Nakon karantina, odlični su za šetnju, za teretanu i za vreme lenjih vikenda kod kuće.

Pogledajte!

foto:H&M

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group