Najseksi prolećna haljina je asimetrična

Među novim trendovima koji dolaze u našu garderobu ovog leta je i asimetrična haljina ili   haljina na jedno rame. Ovo je haljina koja se pojavila u kolekcijama Valentino, Givenchy, Bottega Veneta i naravno odmah je dodata SS22 kolekcijama najvećih modnih brendova.

Asimetrična haljina je diskretno seksi i ultra ženstvena. Naglašava ramena i laska silueti, a ako ima izreze stvara još ženstveniji rezultat. Haljina na jedno rame je ovaj komad koji ćemo nositi na letnjim venčanjima, ali i u večernjim izlacima u kombinaciji sa visokim potpeticama ili ravnim sandalama.

Najveće modne kuće nam predlažu da izaberemo asimetrične haljine u jarkim bojama, poput kuće Valentino koja u svojoj kolekciji predlaže modele u narandžastoj, vatreno crvenoj ili trendi zelenoj, dok u letnjim predlozima naravno ne nedostaju ni bele haljine koje će savršeno naglasiti vašu preplanulu kožu.

Kada stilizujete haljinu asimetričnog kroja možete dodati kaiš u struku da dodatno naglasite svoju siluetu ili alternativno da preferirate haljinu od lagane tkanine sa predimenzioniranom linijom koja omogućava telu da se slobodno kreće. Imajte na umu da je haljina na jedno rame dobra investicija koja nikada ne izlazi iz mode, pa nemojte oklevati da izaberete bezvremenski stil koji ćete nositi na mnogo različitih načina.

U galeriji predlažemo 7 asimetričnih haljina za leto 2022.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group