Najpopularnije suknje u 12 verzija koje će vam se svideti

Otkrivamo najmodernije mini suknje letnje sezone, jer je savršeno vreme da pokažemo noge!

Za pronalazak mini suknje 1960-ih zaslužna je Meri Kvant koja je prilikom kreiranja suknje bila inspirisana njenim omiljenim brendom automobila, Mini.  

Evolucija ovog odevnog predmeta priča priču o borbi za emancipaciju žena, ali i o tome kako su se društvene vrednosti i estetski ukus menjali kroz istoriju. Snažna želja za promenom, polaganje prava i potreba za praktičnom i ekonomičnom odećom učinili su ovaj odevni predmet komadom o kome se najviše pričalo i predstavljao je zaštitni znak 60-ih. Ovaj mali komad tkanine je senzualan i moderan i uvek nosi sa sobom jaku poruku društvenih promena.  

Pitanje je koliko mini suknji nam je zaista dovoljno u ormaru? Sa toliko različitih otisaka, krojeva, dizajna i boja, kako se može postaviti granica? Umesto toga, ono što možemo da uradimo je da podelimo sa vama naših 12 omiljenih mini suknji za leto kako bismo ga dočekali kako zaslužuje. Sa stilom!

U galeriji otkrijte naše favorite i izaberite suknju u kojoj ćete ponosno pokazati noge ovog leta!

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group