Najlepši šortsevi za sve dame koje ne žele da nose teksas

Postoji mnogo odevnih komada koji nam padaju na pamet kada pomislimo na leto.

To su oni koji se direktno odnose na plažu i naš izgled u večernjim satima na omiljenim destinacijama, kao i oni koji čine našu letnju garderobu. Bez razmišljanja bismo rekli da omiljeni i veoma kul šorts zauzima jednu od najviših pozicija na ovoj „listi“, a razlozi su brojni. Prvo krenimo od praktičnih. Uz pomoć šortseva uspevamo da se rashladimo koliko god je to moguće kada su temperature visoke, ali i stilski jer se elegantni kratki šortsevi mogu nositi na moderna način i u jutarnjim i u večernjim satima.

Svakako među najpopularnijim šortsevima tokom leta, dominirali su oni od teksasa koje nalazimo u svakom mogućom kroju, dizajnu i nijansi. Uprkos širokom asortimanu dostupnom na tržištu, kao i udobnosti koju nude, teksas šorts često daju ležeran ton. Za formalniji ili elegantniji izgled, bilo zato što prilika to zahteva ili zato što više izražava vaš stil i estetiku, postoji i veliki izbor šortseva svih dužina, linija, boja i dezena. Bilo da želite impresivan šorts sa vezom za romantičan izgled, pravi šorts za svakodnevni život u kancelariji ili udobni od satena koji će nadograditi vaš autfit, sigurno je da ćete u kolekcijama modnih brendova pronaći model koji vam najviše odgovara.

 U galeriji smo izdvojili najelegantnije šortseve koje možete nositi u gradi, ali i na odmoru. Kombinujte ih sa majicama bez rukava, kratkim majicama ili prozračnim košuljama. Prelepo se kombinuju kako sa ravnim sandalama, tako i sa sandalama sa platformom ili sandalama sa visokom potpeticom.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group