Najmodernije (i najtoplije) pantalone ove zime su prošivene

Još jedan atribut apres ski stila!

Visoke krznene čizme, pletene kape i balaklave, velike naočare koje više liče na maske za skijanje, džemperi i, naravno, tople jakne - sudeći po spisku glavnih trendova sa revija, apres ski stil danas vlada svetom. Šta je to? Zamislite osobu koja je upravo sišla sa planine i želi da popije čaj u udobnoj kolibi negde u Aspenu. Način na koji će biti obučena je apres ski. Dodajte još jednu važnu tačku stvarima koje smo naveli: prošivene pantalone. Apsolutno je nemoguće bez njih ove sezone - i to nije samo zbog vremenskih uslova.

"Puffy" pantalone postale su moderne zahvaljujući brendu Prada koji ih je predstavio u kolekciji jesen/zima, dodajući pahuljaste visoke čizme, mekane vunene kape i jakne. U ovom obliku, Prada je poslala modele u šetnju Dolomitima: umesto revije, snimljen je iznenađujući atmosferski mini-film na uzbudljivoj lokaciji.

Viržini Viar je u kolekciji Chanel predstavila pantalone sa tregerima - iste kakve smo nosili u detinjstvu. Pa, heroine uličnog stila nose ih sa svime što vole: od pletenih džempera do zavodljivih crop topova. Zato nemojte misliti da se ove pantalone nose samo na planinskoj padini: sada možete ići na zabavu u ovim pantalonama. Glavna stvar je uključiti fantaziju!

Aktuelne modele pogledajte u galeriji fotografija. 

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group