Najlepši kamel kaputi koje ćemo nositi ove zime

Najlepša alternativa klasičnoj crnoj ponovo je u modi ove godine.

Kako nam je street style sa ulica Milana i Pariza nedavno potvrdio, zemljani tonovi su jedan od najvećih trendova ove zimske sezone.

Iako klasične neutralne boje (crna, siva, bela) nikada ne izlaze iz mode, posebno kada su kaputi u pitanju, ove godine očekujemo da ćemo videti više kaputa u kamel boji nego bilo koje druge sezone, što je idealno za žene koje vole bezvremenski stil.  

Jednostavan za stilizovanje, sofisticiran i super krojen, kamel kaput spada među modne predloge koje ne treba zanemariti. Kakav god da je vaš stil, malo je verovatno da nećete pronaći pravi način da ga uklopite uz svoju odeću. Uz farmerke, pantalone od tkanine, duge haljine, pa čak i midi suknje, kamel kaput će vas pratiti u svakoj prilici i sigurno će ga svi primetiti.

Da biste bili u trendu ove zimske sezone, ne oklevajte da potražite kamel kapute u njihovim najotmenijim verzijama. Od prošivenih, do plišanih, vunenih i opasanih kaiševima, koji god stil da preferirate, u kolekcijma poznatih brendova ćete pronaći kaput po svojoj meri.

U galeriji pogledajte kakve nam kamel kapute predlažu poznati brendovi.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group