Najlepši beli kaputi koji će doneti šik dodir vašem zimskom stajlingu

Crni kaput je nesumnjivo apsolutna osnova zimske garderobe.

Bezvremenski i svestran, vidimo ga svake sezone na najbolje obučenim ženama, bilo u ležernim odevnim kombinacijama ili u večernjim. Iako bez crnog kaputa nikada ne bismo mogli da zamislimo svoj svakodnevni stil, istina je da ima dana kada nam je potrebna promena.

Iako je crni kaput must have u ormaru svake žene, beli kaput je podjednako šik i sofisticiran. Zahvaljujući svojoj boji, to je bezvremenski komad koji se može prilagoditi svakom ličnom stilu, stvarajući definiciju zimskog šik izgleda. Modne piste i ulični stil to potvrđuju, stavljajući ga u centar pažnje svake sezone.

Iako je beli kaput toliko elegantan da je teško napraviti grešku koji god model da odaberete, postoje novi i moderni dizajni koji nas mame i zaslužuju mesto na našoj listi za kupovinu. Prvo, beli kaput od krzna je onaj u koji ćemo definitivno kupiti ove godine. Udoban i lak za nošenje, pratiće nas u svakom gradskom izgledu. Shodno tome, tu je i klasičan izbor belog kaputa za sva vremena na kopčanje, koji je izbor broj jedan za kancelarijski izgled.

Za večernje izlaske, posebnu slabost imamo prema kaputima koji se vežu u struku i tako ističu žensku figuru. Tu su i modeli sa krznenom kragnom koji su nam takođe omiljeni za periode poput proslava.

Pregledali smo ponudu poznatih brendova i izdvojili modele u koje vredi investirati. Otkrijte ih u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group