avon akcija za borbu protiv raka dojke

Najlepše zimske jakne iz ponude brenda H&M

Polako se pripremamo za još hladnije vreme.

Ako je jesen sezona kaputa i mantila, onda je zima prepoznatljiva po modernim perjanim jaknama. Uglavnom se danas mogu pronaći modeli sa veštačkim krznom ili perjem na kapuljači, a dostupne su u bezbroj različitih boja.

 Pošto su jakne tokom zime u prvom planu i fokus celokupnog stajlinga, vrlo je bitno da odaberemo model koji će istaknuti naš stil i finiširati odevnu kombinaciju. U prošloj zimskoj sezoni smo svuda mogli da vidimo parka jakne u krem, maslinasto-zelenoj, braon i crnoj boji, a ove godine će dominirati kratke perjane sa bogatim dekorom na kapuljači. Naravno, vi ne morate pratiti trendove i birati kratke modele, jer su i dugi istom merom trendi i svestrani.

Ukoliko ste u potrazi za novom savršenom jaknom za ovu zimsku sezonu, ponuda H&M brenda je savršena za vas, a ako još uvek niste sigurni zašto bi trebalo baš ovde da kupite jaknu – ubediće vas sigurno naš izbor koji smo napravili. Uživajte i odaberite vašu novu omiljenu jaknu!

V.R.

foto: H&M

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group