Najlepše maksi haljine koje će naglasiti vašu ženstvenost

Proleće je godišnje doba koje donosi olakšanje kada je u pitanju kreiranje svakodnevnog stajlinga: odeća postaje sve laganija i nije nam potrebno mnogo odevnih komada jer su dani topli i sunčani.

Istovremeno, proleće je sezona obnove. Vodeću ulogu, naravno, igraju haljine bilo koje dužine: mini, midi, maksi. Mi ćemo se danas fokusirati na maksi haljine. I dok u svakodnevnom izgledu najčešće preferiramo midi (smatraju se elegantnijim, prikladnijim za žensko telo) ili mini iznad kolena, za veče ćemo rado odabrati maksi modele. Duge haljine odišu nečim aristokratskim i zato se, u zavisnosti od njihove siluete i tkanine, često biraju za svečane izlaske.

Ali, maksi haljine nisu samo za posebne prilike. U kolekcijama poznatih dizajnera predstavljeni su modeli od prozračnih tkanina, u svetlim bojama i sa dezenima koje su idealni za svaku priliku u toku dana. Zato ovog proleća investirajte u romantične maksi haljine sa cvetovima i karnerima, u modele jarkih boja poput žute ili plave, ali ne zaboravite na maksi haljine u crnoj ili beloj koje su bezvremenske opcije.

U galeriji pogledajte modele iz aktuelnih kolekcija!

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group