Najlepše cvetne haljine koje možete nositi u proleće

Najbolji stilski izbor koji možete napraviti ove sezone je cvetna haljina.

Cvetni dezeni su trend koji se sa prolećem neprestano vraća u modu. Na kraju krajeva, odgovaraju atmosferi i prirodi sezone i obično popravljaju naše raspoloženje. Naime, ako se to odrazi na haljinu, govorimo o jednom od najomiljenijih odevnih izbora žena za proleće, ali i za naredno leto.

Svakog novog proleća brendovi se staraju da obnove svoje kolekcije svežim dizajnima. Tako je i sa cvetnim šarama, one svake sezone deluju obnovljeno, nekada su to intenzivniji cvetni otisci u jarkim bojama, nekada su delikatnije veličine i u svetlim nijansama. Ali, bez obzira na to kakve dezene dizajneri odaberu, cvetne haljine su uvek prisutne u prolećnim kolekcijama.

Za proleće 2022. naći ćete mnogo vezrija cvetnih haljina. Dominiraju nijanse jorgovana i ljubičica, tamnoplava, crvena, žuta, ali i raznobojni cvetići koji krase midi, mini i maksi haljine i odišu svežinom i modernim izgledom.

U galeriji pogledajte predloge najpoznatijih brendova i odaberite svoju omiljenu cvetnu haljinu.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group