Najelegantniji Zara komadi za prvo pojavljivanje na plaži

Kako kreirati najelegantniji izgled za plažu?

Bliži se trenutak kada ćemo krenuti na plažu i naša pažnja je usmerena na nove kolekcije brendova koji su već pripremili bogat izbor odevnih komada za dane na vrelom pesku.

U njima ćemo, pored letnjih bikinija i jednodelnih kupaćih kostima, pronaći i neophodne komade u kojima ćemo izgledati stilizovano dok ispijamo koktel u omiljenom baru pored plaže.

Zavirili smo u novu kolekciju brenda Zara, i izdvojili za vas neke komade koji prate modne trendove, idealni su za plažu, a prateći drugačiji stajling možemo ih nositi čak i u gradu.

Kompleti koji se sastoje od topova i šortseva ili mini suknji, heklane haljine u zemljanim tonovima, sarong suknje veselih dezena, kaftani u etno estetici  su samo neki od trendova odeće za plažu koji se pojavljuju u letnjem stilu. U stvari, neki od njih, kao što su topovi ili suknje, mogu se nositi čak i u gradu, kombinujući ih sa farmerkama ili majicom.

Ukoliko uskoro planirate odlazak na more, u galeriji pogledajte naš izbor koji će vam olakšati kupovinu pre putovanja.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group