Najelegantnije haljine od trikotaže za prolećnu sezonu

Pronašli smo haljine od trikotaže koje će vam ove sezone obezbediti udobnost i stil!

Kada proleće stigne, obožavamo da nosimo haljine. Fleksibilne i elegantne, haljine unose svežinu u autfit, posebno posle zime kada nas niske temperature primoravaju da nosimo tešku odeću.

Budući da vreme nije dovoljno toplo da se uskoči pravo u haljine od lakih, letnjih tkanina i silueta bez rukava, proleće je savršeno vreme za nošenje pletenih haljina. Sa kratkim ili dugim rukavima, čak i sa kaišem, pletene haljine postaju oličenje šika u prolećnoj odeći.

Koje pletene haljine izabrati?

Haljine od rebrastog pletiva su izbor broj 1 za ovu sezonu jer kombinuju sve one karakteristike koje volimo. Udobne su, pogodne za kreiranje slojevitih kombinacija sa blejzerima i drugim prolećnim jaknama, ili se mogu nositi samostalno sa modernim parom štikli i minimalnim nakitom za svakodnevni izgled. Pencil kroja ili čak sa plisiranom suknjom, sa polo kragnom ili sa dugmadima, ove sezone naći ćete haljine od rebrastog pletiva u bezbroj varijatni i verujemo da će neka od njih odgovarati vašem stilu.

Pletene haljine u neutralnim bojama takođe su izbor koji možete napraviti ovog proleća ako želite da pratite opšti trend neutralnih i tonalnih oblačenja sa nijansama neutralnih boja, poput bež, krem i braon, dok su crna i bela deo istog trenda i svakako zaslužuju vašu pažnju jer su pogodne i za nastupe svečanijeg karaktera, posebno ako kreirate odgovarajući stajling sa nakitom i drugim modnim dodacima.

Možete, naravno, pratiti i obrnuti trend, onaj koji insistira na jarkim bojama i ulagati u pletene haljine u nijansama crvene, zelene ili roze koje će pružiti neophodnu vedrinu, dok tamnoplava pletena haljina, poput one u retro silueti koju smo otkrili u Gucci kolekciji, uvek će biti vanvremenski elegantan izbor.

Najmodernije haljine od trikotaže iz aktuelnih kolekcija otkrijte u galeriji fotografija.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group