Moda na dohvat ruke: Oysho otvara online shop

Nakon godine koju smo proveli zatvoreni unutar svojih domova, uživajući u svojim dvorištima ili na terasama, promenili smo mnoge svoje navike…

Naučili smo da sa bližnjima komuniciramo putem interneta, pronađemo zabavu u svemu što svakog dana radimo i pomirimo se sa činjenicom da svet više nikada neće biti isti. Zaboravili smo na posete restoranima, dane ispunjene slobodnim šetnjama po gradu i kupovinom u buticima koja se odvija satima, uz isprobavanje svega što nam se na prvi pogled dopadne. Brojni brendovi širom sveta dali su sve od sebe kako bi nam to iskustvo šopinga približili i uneli u naše domove, uz pomoć naših mobilnih telefona, računara i drugih uređaja. Jedan od njih je i Oysho, koji je pre nekoliko dana pokrenuo svoju online prodavnicu i Srbiji.

Njihov online butik sastoji se od dinamičnih i vizuelnih formata koji će vam omogućiti da se putem eksrana svog uređaja bliže upoznate sa svim detaljima komada koji vam se dopadaju, kombinujući fotografije i video zapise.

Oysho.com želi da pruži svojim korisnicima mogućnost jednostavne online kupovine, nudeći izobilje detalja. Inače, Oysho je internacionalno poznati brend, koji sa ovim novim otvaranjem poseduje 599 prodavnica na 70 tršišta. Brend osnovan 2001.godine specijalizovan je za četiri kategorije, uključujući sportsku odeću, donji veš, kućnu odeću i odeću za plažu, slaveći svakom kolekcijom žene i njihova tela, uz stilove koji se prilagođavaju večnim principima ženske elegancije, gracioznosti i modernog stila.

Ovog puta, odabrali smo za vas najlepše komade koje možete kupiti putem njihovog online butika, koje možete otkriti u galeriji.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group