Midi teksas suknje su obavezni izbor ovog leta

Moda 2022. godine bila je posvećena mini suknjama i haljinama koje su se dinamično vratile nakon skoro dve godine karantina.

Svrha povratka ovoj veoma ženstvenoj silueti je, naravno, bila da se povrati seksi raspoloženje i da se vrate elegantni stajlinzi koji su tokom pandemije bili zaboravljeni. Međutim, čini se da ovog leta još jedna kategorija popularne odeće preuzima udeo u ažuriranom stilu: teksas suknje, i to one koje dolaze u midi dužini.

Midi teksas suknje bile su popularne tokom devedesetih, a trend koji je dobio ime Y2K pozajmio je mnoge njegove karakteristike u današnjoj modi. Midi teksas suknje, posebno ravne i A kroja, bile su komad koji se tada mnogo nosio – a čini se da će se nositi i ovog leta.

Duge teksas suknje su se takođe pojavile u kolekcijama za sezonu SS'22: Dior predlaže njihovu plisiranu verziju, Louis Vuitton im daje dovoljnu dužinu, dok Loewe dodaje satensku tkaninu završnoj obradi za još izraženiji rezultat. U kolekcijama koje ćete pronaći u onlajn i fizičkim prodavnicama popularnih brendova, primetićete da dominiraju suknje A kroja, dok dužina seže ispod kolena.

Ako mini suknje nisu modeli kojima želite da se prepustite ovog leta, moda nudi alternativu, odnosno midi suknje koje su vanvremenski i elegantan predlog. Teksas midi suknje možete kombinovati sa majicama, topovima, košuljama i kreirati veliki broj modernih odevnih kombinacija.

Ukoliko ste u potrazi za teksas midi suknjom u galeriji pogledajte predloge modnih kuće i gde možete pronaći najlepše modele.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group