Mango, Zara, H&M: Najmodernija trikotaža vredna kupovine na zimskim rasprodajama

Pletena odeća koju nećete prestati da nosite ove zime.

U kalendaru svake zaljubljenice u modu, januar je mesec koji joj s jedne strane postavlja nove stilske ciljeve, a sa druge strane period kada počinju zimske rasprodaje. To znači da imamo priliku da obogatimo svoju garderobu svom odećom i modnim dodacima koji su nam potrebni. S obzirom da temperatura dovoljno pada, odeća koja će nas zagrejati je jedan od najboljih izbora koje možemo da donesemo. Tipičan primer je pletena odeća, koja je idealna za tekuću sezonu.

High street brendovi kao što su Zara, H&M i Mango, nude širok izbor pletenih džempera i kardigana kako bi vam pomogli da obogatite svoju kolekciju najelegantnijim komadima. Međutim, podjednako je važno znati kako održavati pletenu odeću u odličnom stanju. Kako kažu modni stručnjaci, gotovo je zabranjeno kačiti trikotažu na vešalice, kao i svu drugu odeću. Vešalice dovode do toga da pletivo gubi svoj oblik. Najbolji i najsigurniji način da dugo sačuvate svoje džempere je da ih pažljivo preklopite, osušite i stavite u fioku.

 U galeriji smo izdvojili džempere koje po sniženim cenama možete kupiti u prodajnim objektima naših omiljenih brendova.

« 14 15 16 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group