Mango sakoi od tvida koje ćete želeti da nosite svaki dan

Svakog godišnjeg doba tražimo komade koji će nam poslužiti u svakodnevnom životu i podržati nas u svakodnevnoj potrazi za lepim odevnim kombinacijama.

Kako bismo našu garderobu opremili komadima koji će nam olakšati kreiranje svakodnevnih stajlinga, važno je uložiti u ključne komade koje možemo različito kombinovati i tako kreirati zanimljive autfite. Za zimsku sezonu u našoj kolekciji imamo neke osnovne stvari za koje znamo da se možemo osloniti u svakoj prilici. Naši omiljeni džemperi su nesumnjivo jedna od naših prvih opcija za naš svakodnevni izgled i to zbog udobnosti, topline i stila koji nam nude. Ono što bi lako moglo da zameni naše džempere su blejzeri i sakoi od tvida od kojih se Francuskinje nikada ne odvajaju tokom zime. Jakne ili kardigani od tvida su bezvremenski, klasičan i sastavni deo naše kolekcije koji možemo kombinovati sa mnogim komadima naše kolekcije. Pantalone, suknje, pa čak i haljine, savršeno se slažu sa ovim elegantnim sakoima.

U ponudi brenda Mango smo otkrili tri jakne od tvida koje možete da nosite na nekoliko različitih načina, čemu doprinosi njihova neutralna boja. Prvi je bež sako od tvida sa zlatnim dugmićima, drugi je crni sako od tvida i treći je tamno sivi sa belim koncem i brošem za glam dodir.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group