Letnje mini haljine koje će obnoviti vaš odnos sa cvećem

Najnoviji načini nošenja mini cvetne haljine.

One su bezvremenske, uvek moderne i opijaju svežinom zbog koje većina devojaka ne može da se odupre eleganciji i ženstvenim vibracijama kojima odišu. Ali šta čini cvetne haljine tako neodoljivo elegantnim?

Prvo na šta pomislimo je da kombinuju sve elemente koji na najbolji način mogu da okarakterišu naš stil. Imaju karakter i istoriju, moderne su jer se prilagođavaju trendovima svake sezone, dok u zavisnosti od linije i dužine mogu da se nose u različitim okolnostima. Jedno je sigurno, cvetni uzorci, a posebno cvetne haljine, biće u modi još mnogo, mnogo godina.

Kada je letnja moda u pitanju, očekivano, haljine sa cvetnim dezenima su u top 10 trendova, a čak su i kombinovane sa trendom koji želi da mini haljine budu apsolutni must have sezone. Mini cvetne haljine definitivno zaslužuju mesto na listi letnje kupovine, jer ih možete nositi na različite načine.

U gradu možete da ih kombinujete sa parom ravnih sandala ili platformama za slučajeve kada vam dan počinje ujutru i završava se kasno uveče. Alternativno, za noćne izlaske kombinujte mini cvetnu haljinu sa sandalama sa visokom potpeticom u jarkoj boji.

Dodatni savet 1: Naravno, nakit je sastavni deo izgleda, bilo da je ležeran ili svečan, međutim kratka haljina sa cvetnim uzorkom je toliko impresivna da nakit možete izbeći.

Dodatni savet 2: Dodatni razlog da svoju kolekciju obogatite cvetnim haljinama je to što možete da ih nosite čak i na odmoru. Kombinujte ih sa sandalama ili japankama za šetnje uskim uličicama na omiljenom ostrvu ili ih nosite sa kupaćim kostimom na plaži.

Dodatni savet 3: Ako ste dobili pozivnicu za venčanje ili krštenje, mini haljina sa cvetnim uzorkom je jedan od izbora koji možete napraviti. Kombinujte je sa mini torbom i sandalama sa visokom potpeticom za moderan izgled.

U galeriji pogledajte najlepše mini cvetne haljine poznatih modnih brendova i izaberite svoje favorite.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group