Last minute – top 50 kupaćih kostima iz high street ponude

Last minute – top 50 kupaćih kostima iz high street ponude

Pogledajte galeriju
Broj slika: 51

Kada pomislimo na letnje odmore razmišljamo pre svega o destinaciji koju ćemo odabrati, kupanju, druženju i uživanju na suncu tokom dana.

Ukoliko ste odabrali destinaciju za dane odmora, nameće se pitanje šta nam to treba za savršeni odmor na plaži?

Pored velikih i mekanih peškira, udobnih papuča i velike torbe gde ćemo smestiti sve što nam je neophodno za dan na plaži, postoji jedna stvar (ili više njih) koja nam je neophodna tokom letovanja, a to su kupaći kostimi.

Modne kuće, dizajneri i brendovi još jednom su se poigrali najrazličitijim modelima kupaćih kostima i predstavili nam bezbroj opcija različitih krojeva i silueta.

Pronaći savršen kupaći kostim nije uvek lak zadatak, ali popularni high street brendovi su pokušali da nam olakšaju potragu za savršenim kupaćim kostimom i predstavili sjajne modele po vrlo pristupačnim cenama.

Od jednostavnih jednodelnih modela u crnoj i beloj boji koji nikada ne izlaze iz mode do modela u vibrantnim jarkim i pastelnim tonovima, boje su onaj tajni trik koji našu letnju garderobu čine još lepšom i efektnijom. Tu su i detalji poput karnera, vezica i mašni koji će i najjednostavniji kupaći kostim pretvoriti u statement komad za plažu.

U galeriji fotografija smo izabrali za vas 50 modela kupaćih kostima iz high street ponude. Izaberite svoje favorite!

« 49 50 51 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group