Kaputi od eko krzna koji se gotovo ne razlikuju od prirodnih

Pratimo najnovije trendove i znamo da je bunda neophodna stvar u garderobi ove zime.

Prvo, vrlo je topla. Drugo, veoma je moderna i treće u lepoj bundi ćete izgledati kao diva gde dog se pojavite.

Kaputi od krzna sa kaišem prvo su zavladali modnim pistama na nedeljama mode jesen/zima 2022/23, a potom i hronikama uličnog stila. I možemo razumeti zašto. Na pozadini svih svetskih sukoba i kataklizmi, svi  žele da se okruže udobnošću što je više moguće - a šta može pružiti toplinu i udobnost bolje od mekanog krzna?

Indikativno je da su najuspešniji i najupečatljiviji modeli sa modnih pista bili midi ili maksi dužine: kao da nam se nudi da se narednih meseci umotamo u lepršavu udobnu čauru koja će nas grejati, štititi od lošeg vremena i istovremeno imati i antistres funkciju. Ali, ono što je posebno značajno, dizajneri sada preferiraju eko krzno.

Stigma je konačno uklonjena sa veštačkih alternativa prirodnom krznu i više se ne smatraju nečim „jeftinim“ i nedostojnim dizajnerske odeće. Većina velikih brendova i luksuznih konglomerata već je ukinula prirodno krzno i zamenila ga popularnim faux varijantama. Sveprisutna nova etika je pomogla: nošenje nerca sada se smatra neetičkim i osuđuje se.

U skladu sa tim, tekstilna industrija je toliko uspešna u stvaranju eko krzna verodostojnog izgleda, da se ono gotovo ne razlikuje od prirodnih materijala. U našoj galeriji prikupili smo vizuelne dokaze – bunde zbog kojih nije povređena nijedna životinja, a koje izgledaju kao da su od pravog krzna. Odaberite svoju omiljenu!

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group