Komadi za plažu brenda Massimo Dutti zbog kojih ćete jedva čekati leto

Komadi za plažu brenda Massimo Dutti zbog kojih ćete jedva čekati leto

Pogledajte galeriju
Broj slika: 19

Svaki put kada počne nova sezona, ona sa sobom nosi nova stilska pitanja.

Osim modnih trendova, većina nas žena se pita kako ćemo ih usvojiti i kako ćemo kreirati elegantan izgled za svaku priliku.

Kada je reč o letnjoj odeći, pitanje „šta da obučem uz kupaći kostim” je najčešće koje nam pada na pamet. Na sreću, i letnji trendovi i nove kolekcije brendova pobrinuli su se da nam ponude nekoliko opcija. Upravo to se desilo sa letnjom kolekcijom brenda Massima Dutti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Tačnije, ovog leta heklana odeća nastavlja da bude zvezda sezone, i uglavnom je usmerena za izgled na plaži. Kupaći kostimi, suknje, haljine, kompleti, pantalone, bluze i topovi kreirani ovom tehnikom obavezuju se da našoj odeći donesu više boemske estetike. Naravno, heklani komplet ili haljina je veoma moderan izbor kako za plažu, tako i za večernje izlaske na moru.

Jednako interesantne su i sarong suknje i pareo i zaslužuju mesto u nešem koferu, jer se mogu nositi na različite načine, pomažući nam da kreiramo mnogo različitih stajlinga sa samo jednim odevnim predmetom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

U galeriji smo izdvojili najlepše komade za plažu koje smo pronašli u novoj kolekciji Massimo Dutti. Pogledajte i odaberite svoje favorite!

« 17 18 19 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group