Karirani blejzer: top 5 modela za nošenje sa džemperom i farmerkama

Pored reči „bezvremenski“ i „fleksibilan“ mogla bi da stoji fotografija kariranog blejzera.

Ovaj odevni komad zaslužuje posebno mesto u vašoj garderobi, ne samo zato što se smatra klasičnim, već uglavnom zato što otvara put ka kreiranju mnogih kreativnih stajlinga. Da li je karirani blejzer dovoljan za stvaranje zanimljivog stajlinga? Odgovor daju i dizajneri kroz svoje kolekcije i street style zvezde.

Kada su dizajneri krajem septembra predstavili svoje kolekcije za proleće 2023, karirani blejzeri su se pojavili u uličnom stilu. U kontekstu modernog prepi stila, pojavio se kao "kralj" i podsetio na svoj bezvremenski šarm. Međutim, postoji mnogo verzija kariranih blejzera što vam pomaže da ovaj vanvremenski komad prilagodite svakom stilu bilo da ste ljubitelj klasike, grunge i pank estetike.

Tartan, karirani, predimenzionirani, sa duplim ili jednostrukim kopčanjem, koju god verziju da odaberete, možete ga uskladiti sa gotovo bilo kojim odevnim komadima iz vaših ormara. Klasična kombinacija svih vremena za jesen je blejzer preko džempera u kombinaciji sa čizmama i farmerkama.

Ako želite da ažurirate postojeću kolekciju ili nabavite svoj prvi karirani blejzer u galeriji pogledajte naše predloge.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group