Kako izgleda najmodernija jakna zimske sezone?

Jakna od ovčje kože je jedna od najmodernijih i najudobnijih opcija koja će vas zagrejati čak i u najtežim vremenskim uslovima.

Ove sezone, trendseterke preferiraju krop modele koji se lako mogu kombinovati sa bilo kojim pantalonama: od farmerica do elegantnih palazzo modela. I što je neobičnija i svetlija jakna od ovčije kože, to bolje.

Umesto lakonske jakne, ove zime potražite upadljive komade i da bi se nova jakna uklopila uz vašu garderobu, izaberite jaknu od ovčje kože u skladu sa šemom boja vaše odeće.

Međutim, ne treba zanemariti ni klasiku. Elegantne opcije u plemenitim braon nijansama mogu se naći u kolekcijama Bottega Veneta i Jacquemus. Model brenda Jacquemus je već primećen na Hejli Biber i Pernili Tejsbek. Takva komad će savršeno upotpuniti jednostavnu odevnu kombinaciju sačinjenu od ravnih farmerica i jednobojnog džempera ili dodati neobičan akcenat romantičnim odevnim kombinacijama sa maksi haljinama ili suknjama midi dužine.

U galeriji pogledajte modele koje nam predlažu najpopularnije modne kuće, za ovu zimu.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group