Hot Pink: Komadi u ružičastoj boji koji treba da zauzmu mesto u vašoj prolećnoj garderobi

Zašto ovog proleća vredi ulagati u jarko roze i koje komade odabrati?

Pjerpaolo Pićoli posvetio je čitavu kolekciju ružičastoj boji, "Valentino Pink PP" za koju je sarađivao sa Institutom za boje Pantone kako bi kreirao sopstvenu roze (PP).

Olivije Rusten je objavio kolekciju inspirisanu stilom i aksesoarima Barbi lutke, Balmain x Barbie, gde je, naravno, preovlađujuća boja fuksija roze, dok je Jacquemus pretvorio jarku ružičastu u glavnu boju svojih kolekcija i Pop-Up shop - automata koji je otvoren ove godine. Decembar u Parizu je bio - naravno - ružičast.

Ciklama nikada nije bila boja koja je bila prvi izbor za sofisticiran i šik izgled sve dok dizajneri visoke mode nisu odlučili drugačije. Kako je Pićioli rekao o kolekciji Valentino koju je posvetio jarko ružičastoj: „Roze je boja koja mi se jako dopada, takođe je boja koja ima različite strane. Može biti slatka, seksi, dinamična i revolucionarna“.

Jarko ružičasta boja, ali i njene najslađe verzije, dominirale su ovogodišnjim crvenim tepisima - od MET Gala do Oskara i Gremija; u javnim nastupima nosile su ih ikone stila poput Zendaje, Kim Kardašijan i Rijane. Kolekcije za proleće/leto 2022 kao što su Valentino, Dior, Versace i Alexander McQueen su uvrstile u svoje predloge „ženstvenu“ nijansu, dok ju je još više dizajnera i brendova uvrstilo u svoje kolekcije za jesen 2022(Valentino, Prada, Loewe, Micheal Kors, Lanvin, Dolce & Gabbana itd.).

Nema sumnje da nas ove godine moda motiviše da nosimo boju ciklame, dok ako želimo da govorimo u brojkama, platforma za onlajn kupovinu The List zabeležila je dramatičan porast u potrazi za komadima u roze boji. Kategorije koje pokazuju najveću potražnju su one za roze jaknama (+34%), haljinama (+16%) i torbama (+45%).

U galeriji pogledajte komade u jarkoj ružičastoj boji koji zaslužuju mesto u vašoj garderobi.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group