Moda - Shopping

Hit prolećne sezone - cvetna haljina brenda H&M

Haljina sa sitnim cvetnim printom je neprikosnoveni model ove sezone. Proverite zašto bi je trebalo imati u vašoj garderobi.  

H&M nas stalno oduševljava modernom odećom i modnim dodacima koji savršeno odgovaraju trenutnim trendovima. Nekoliko elemenata iz aktuelne prolećne kolekcije brenda postalo je pravi hit, zahvaljujući influenserima širom sveta.

Ovog puta njihovo srce je ukrala jednostavna cvetna haljina. Ne samo da ima najmoderniji uzorak sezone, već je i cena svima dostupna. Reč je o modelu iz nove kolekcije brenda H&M, koja je u prodaji dostupna već nekoliko nedelja.

Haljina je labavog kroja koji odgovara bilo kojoj figuri. Dostupna je u tri boje. Najpopularniji od njih je desen „livada“ sa plavim, bež i zelenim cvećem. Još uvek možete da izaberete zelenu haljimu sa belim cvetićima ili klasičnu crnu.

Cena haljine je izuzetno povoljna i možete je kupiti za 1.499 dinara. Investirati u ovu haljinu je odličan potez jer je idealna za svakodnevne stajlinge. Da biste dodali malo sjaja i stila, vredi dodati elegantne potpetice i sjajne minđuše, dok će u kombinaciji sa patikama biti idealan izbor za prolećne izlete. Sve veličine haljina dostupne su u H&M ponudi.

Ljubitelji mode rado dele svoje stajlinge sa ovom haljinom na Instagramu.   

 foto:H&M/Instagram

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group