Moda - Shopping

Haljina iz Zare o kojoj sanjaju sve fashioniste

Ova haljina brenda Zara, bez sumnje je osvojila Instagram.

Sada je možete kupiti po sniženoj ceni, ali savetujemo da požurite - ova prilika neće dugo čekati!  

Zašto neke haljine postaju hit, a druge zaboravimo na kraju sezone? Suprotno izgledima, ovo uopšte nisu bezvremenski modeli, a ipak osvajaju srca žena ... i društvene mreže. Teško je bilo kojoj haljini da ponovi uspeh bele maksi haljine sa crnim tufnicama, koja je dobila svoj Instagram nalog, ali ako bismo izabrali njenu naslednicu, to bi verovatno bio ovaj model.

Savršeno će odgovarati prolećnoj i letnjoj sezoni. Ova Zara haljina nije samo lepa, već i snižena. Cvetni desen je simbol prolećne sezone, ali ne vredi se ograničavati na one ružičaste i crvene boje. Kao što vidite, zeleni cvetni uzorak može izgledati jednako dobro - ili još bolje.  

Puf rukavi završeni elastičnom trakom i pružaju se ispod lakta, a vitke ruke će doži do izražaja kao i nakit. Osim toga, kroj haljine čini siluetu da izgleda duže i vitkije - posebno u kombinaciji sa vezanim sandalama na petu.

Haljina ima nabor u struku, ali ako želite dodatno optički smanjiti, dodatno je pričvrstite kaišem. Ne samo što ćete poboljšati figuru na ovaj način, već ćete i razbiti ujednačeni uzorak tkanine. Napravljena je od viskoze, zahvaljujući kojoj je prozračna i uprkos dugim rukavima, odlična je i za vruće vreme. Međutim, ima jedan manji nedostatak - viskoza. Ova haljina nije pogodna za duga putovanja vozom, automobilom ili avionom.

 Sada je možete kupiti online u Zari po ceni od 2590 dinara.

foto:Zara

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group