Fendi je otvorio svoj prvi butik u Grčkoj

Još jedna vodeća modna kuća stigla je na Mikonos.

Louis Vuitton, Gucci, Dior, Balenciaga, Burberry i Elisabetta Franchi su samo neki od luksuznih brendova koji su prisutni na ostrvu Mikonos, a sada će im se po prvi put pridružiti brend Fendi.

Fendi sledi primer kuća koje su godinama birale kosmopolitsko ostrvo Kiklade kao idealnu lokaciju za svoje butike. Pored toga, Mikonos je međunarodna džet set destinacija, koja je među najpoznatijima u svetu. Prodavnica se nalazi u selu Namos, na čuvenoj plaži Psarou, šoping destinaciji koja ugošćuje luksuzne brendove i svakog leta dočekuje hiljade turista.

Prodavnica je inspirisana mediteranskom atmosferom i prati arhitekturu Kiklada. Prostire se na 90 m2 i ima dva sprata, dok veliki izlozi omogućavaju da sunce obasjava enterijere. U prodavnici dominiraju prirodni elementi sa hrastovim podom koji je „isprekidan“ plavim površinama od tečnog stakla, dok je plafon kreiran od belih greda i bambusa. Tapete od rafije i nautičke teme ukrašavaju prostorije za probe, dok je nameštaj u savršenoj harmoniji sa okruženjem i dolazi u mešavini konstrukcija od drveta, ratana i bambusa.

U novoj Fendi prodavnici na Mikonosu moći ćete da pronađete proizvode kuće iz svih kategorija, čak i komade iz Fendace, dok će specijalna verzija Fendi Peekaboo ISeeU torbe srednje veličine biti dostupna ekskluzivno za celu Evropu u butiku Mikonos.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group