Farmerke koje imaju odobrenje modnih stručnjaka za jesen

Istina je da o farmerkama nema mnogo toga novog što bismo mogli reći, ali to ne znači da smo izgubili interesovanje, već upravo suprotno.

Njihov tok u svetu mode obuhvata mnogo decenija i na njihovu stilsku vrednost nisu uticale ni društvene ni modne promene. Iako su farmerke postale jedan od najpopularnijih simbola američke pop kulture, prvi model je dizajniran u 18. veku u Đenovi u Italiji. Tada je njihova uloga bila čisto utilitarna, jer je bila namenjena uniformama mornara - pantalone od teksasa su morale biti otporne na vodu. U stvari, njihovo ime "džins" potiče od reči "Đenova".

Od 18. do 21. veka farmerke su doživele mnogo slavnih trenutaka. Nosile su ih žene i muškarci različitog uzrasta, stila, porekla, tipa tela, stila života i uspele su da se smatraju odevnim komadom koji zadovoljava stilske potrebe svakog čoveka na svetu. Naime, farmerke sada mogu da se prilagođavaju različitim prilikama, obavezne su za svako godišnje doba, stalno se pojavljuju na listi trendova i uvek će se naći nova kombinacija za nošenje.

Pošto smo dočekali jesen, kupovina novih farmerki je neophodna. Bez obzira na modne trendove, jedina stvar o kojoj treba da brinete kada su ove pantalone u pitanju jeste da izaberete model koji najbolje pristaje vašoj figuri i čini da se osećate prijatno. 

U galeriji smo odabrali neke od najelegantnijih farmerki koje vredi dodati u garderobu, u zavisnosti od vašeg stila.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group