Džemper sa šarama u jarkim bojama - glavna kupovina decembra

Šareni džemper više nije "ružan".

U poslednje vreme, džemperi sa šarama asocirali su isključivo na novogodišnju vrevu i tematske zabave. Kako se dogodilo da takozvani "ružni" džemperi odjednom postanu modni trend i pravi must-have za jesenju i zimsku sezonu?

Očigledno je da je pandemija odigrala važnu ulogu u oblikovanju ovog trenda. Nakon što smo mnogo meseci proveli kod kuće i preskočili zabave, dizajneri i modni influenseri odlučili su da nadoknade sve propuštene prilike i, konačno, izvuku svoje najelegantnije stvari iz ormara. Dodajte ovome trend infantilne mode (setite se mikro torbe, šarenih panama i jakni) i interesovanje industrije za šarene džempere više ne izgleda tako neočekivano.

U takvim džemperima već su viđene Hejli Bieber i Kendal Džener, što znači da će se uskoro pojaviti u ormarima svih trendseterki.

Pozivamo vas da se inspirišete najaktuelnijim modelima iz novih kolekcija i odmah izaberete savršen džemper sa šarenim uzorcima: on će vas razveseliti u dugim zimskim mesecima i učiniti da čak i najosnovniji izgled zablista novim bojama (bukvalno).

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group