Doza dopamina: komadi koji će obnoviti vašu garderobu i raspoloženje

Period pandemije i karantina su na različite načine uticali na naše živote, a samim tim i na našu psihu.

Naravno, svet mode nije ostao nepromenjen. U leto 2022. godine, kada je većina ljudi videla da se situacija bliži kraju, ali i da se vraća u normalu, preovladao je trend dopaminskog oblačenja koji je i dalje jedan od najvećih i u ovom trenutku, skoro godinu dana kasnije.

Detaljnije, dopaminsko oblačenje uključuje nameru da našom odećom učinimo da se osećamo bolje. Boje, stil i tekstura odeće mogu uticati na nas jer su povezani sa lepim i srećnim uspomenama. Dok izlazite iz vaše zone udobnosti, u pogledu vaše odeće, ona je u stanju da odmah pokrene obnovu vašeg raspoloženja.

Za mnoge ljude boje koje ih okružuju mogu imati direktan uticaj na njihovu psihu. Tako su nakon „sivog“ perioda pandemije, modni brendovi pratili potrebu za obnovom i optimizmom i dali prednost jarkim bojama u svojim kolekcijama. Trend dopaminskog oblačenja je i dalje aktuelan u ovom trenutku sa jarkim bojama koje domiraju u street style lookovima dok nam omiljene modne kuće daju mnogo opcija za postizanje željenog rezultata.

U galeriji ćete pronaći komade u bojama koje najbolje utiču na naše raspoloženje.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group