Crvena H&M haljina koja je postala viralna na TikToku imala bi odobrenje Kendal Džener

Ovo je crvena haljina koju ćete sigurno nositi tokom proleća i leta.

Jedan od razloga zašto većina fashionista voli TikTok je beskonačan modni sadržaj koji možemo pronaći na njemu. Bez obzira da li vam je potrebna stilska inspiracija ili neki saveti za nadogradnju svog stila ili čak trikovi da bi se odeća istakla, sigurno ćete pronaći tačno ono što vam treba.

Istovremeno, u mnogim svojim video snimcima kreatori sadržaja koji vole modu preporučuju omiljene artikle iz novih kolekcija high street brendova. Upravo to se sada desilo sa veoma elegantnom crvenom haljinom.

Tačnije, reč je o mini haljini u crvenoj boji sa širokim naramenicama i kvadratnim izrezom na dekolteu i leđima, koja ima nabore na jednoj strani struka za blago drapirani efekat, a najbolja vest je da je možete pronaći u novoj H&M kolekciji.

Foto: Η&Μ

Pošto će crvena i dalje biti trendi boja za proleće, haljina poput ove iz H&M-a idealan je dodatak vašoj garderobi. Razlog zašto su je fashioniste sa TikTok-a izdvojile je taj što ih je prilično podsećao na stil Kendal Džener. Manekenka veoma voli mini haljine koje grle figuru, pa bi ova crvena haljina svakako imala njeno odobrenje.

Sličan model možete pronaći i u novoj Zara kolekciji.

@clarissejunqueira #zara #zarahaul #zaradress #outfit #fyp #foryou #foryoupage ♬ all the time - 🌟

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group