Crne haljine koje će naglasiti vašu preplanulu kožu

Crna boja odlično ide uz leto!

Možda tradicionalno pripada vrhunskim bojama zime, ali crna se savršeno uklapa sa letnjom sezonom. Koliko god to čudno zvučalo, crna ističe vašu preplanulu kožu na najbolji način i u prelepom kontrastu je sa sunčanim danima. Nije slučajno da su crni bikiniji jedan od najklasičnih letnjih predmeta svih vremena.

Haljine, sa svoje strane, pripadaju herojima perioda kroz koji prolazimo, jer ih možemo birati za sve prilike. Za dnevne šetnje možete odabrati maksi haljinu od lana u crnoj boji i kombinovati je sa zlatnim nakitom i espadrilama. Za večernje izlaske, ponovo u pomoć stiže mala crna haljina koje će izgledati impresivno u kombinaciji sa seksi letnjim visokim potpeticama.

Dizajneri znaju koliko je crna haljina važna te su u svojim kolekcijama predstavili modele kojima nećete moći da odolite. Bilo da ste u gradu ili se spremate za odmor, ovaj svestrani predmet morate imati.

U galeriji pogledajte najaktuelnije modele iz novih kolekcija i odaberite svoju savršenu crnu haljinu.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group