Buy now or regret later: 8 najmodernijih komada za prvu kupovinu u januaru

Novu godinu započinjemo obnavljanjem garderobe viralnim odevnim komadima i aksesoarima.

Nova godina je već stigla i jedva čekamo da kreiramo najmoderniji izgled, koji bi mogao da nas izvede iz naše zone udobnosti. Prva kupovina 2023. uključuje sve najnovije modne trendove koji su sada viralni i koji će se pojaviti u narednim mesecima. Naravno, svi komadi imaju neophodnu fleksibilnost koja je sada prioritet kada je u pitanju svakodnevno odevanje.

Mini UGG čizme su se snažno vratile u izglede It devojaka i smatraju se super udobnim i svestranim. U modnoj saradnji Vogue & Puma otkrili smo odeću i dodatke za savršenu sportsku zabavu u gradu. Farel Vilijams je kreirao najpoželjnije Samba patike za 2023. godinu u saradnji sa brendom adidas  i već smo ih dodali na našu listu želja.

Farmerke koje biramo sada imaju sivu nijansu, umesto klasične plave boje, kako nam je Bela Hadid pokazala u svojim nedavnim pojavljivanjima. It torba 2023. godine je Gucci Afrodita, koja je zahvaljujući svojoj praktičnoj veličini pogodna za celodnevne izglede kao i za večernje. Na našu listu dodajemo i savršeni kaput u kamel boji koji se uvek smatrao bezvremenskim, a posebno sada možete ga pronaći na sniženju, dok će uska midi haljina postati glavna stvar za sve sate tokom dana.

Proučili smo sve trendove 2023. i u galeriji izdvojili 8 „buy now or regret later“ komada za januar da biste započeli godinu pametnim kupovinama i nabavili komade koje ćete sigurno nositi bez prestanka i nadograditi svoj stil.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group