Broderie Anglaise: 8 dobrih razloga da ovaj komad postane deo vaše garderobe

Ako su vam dosadne haljine, ali želite nešto jednako elegantno i ženstveno, anglaise top je upravo ono što je potrebno vašoj garderobi.

Godine 1969. u svim medijima pojavila se crno-bela fotografija Džejn Birkin u beloj čipkanoj bluzi koja je izazvala pravu senzaciju. Fotografija je snimljena u Kanu u vreme kada je za većinu ljudi to bila destinacija iz snova. Pored toga, Džejn je pozirala sa Seržom Genzburom, najozloglašenijim ljubavnikom na planeti u to vreme. Konačno, top koji je Birkin upotpunila parom belih farmerki, ogrlicama i braon kaišem - bio je jednako šik poput onih koje danas nose naše omiljene "it" devojke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @parisiancatz

Danas sa zadovoljstvom možemo da vas obavestimo se duh ovog topa vraća u punoj snazi za letnju sezonu koja je pred nama. Bele bluze dekorisane čipkom ili da upotrebimo njihov tačan naziv, „broderie anglaise“ sada možemo pronaći u ponudi najpopularnijih brendova. Najdivnija stvar kod "broderie anglaisea" – osim svežine i čistoće – je činjenica da je čipka zaista udobna za nošenje jer je napravljena od pamuka.

Osim toga, može se nositi skoro svaki dan, jer se vrlo lako stilizuje. Ako su vam dosadne letnje haljine, ali želite nešto jednako elegantno i ženstveno, anglaise top sa širokim farmerkama je upravo ono što je potrebno vašoj garderobi. Stajling upotpunite parom sandala sa platformom kako biste uravnotežili romantični karakter ove bluze. Naravno, uvek možete dodati korpu od slame i izgledati kao nekadašnja ikona mode – Džejn Birkin.

Ukoliko želite ovakav broderie anglaise u svom ormaru, u galeriji pogledajte gde vas očekuju najlepši topovi od mekane i udobne čipke.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group