Bezvremenska teksas haljina je ponovo u modi

Uskoro će postati vaš novi omiljeni odevni komad!

Teksas haljina može postati „zvezda“ vašeg garderobera, ali i vaših stajlinga dok se lagano iz proleća krećemo ka letu. Haljina od teksasa je bez sumnje jedan od najsvestranijih i bezvremenskih komada koje možete nositi od jutra do mraka - i izgledati šik. Sve što vam treba je pravi izbor cipela i modnih dodataka. Možete je kombinovati sa patikama i baletankama za dnevne izlaske ili sa visokim potpeticama za večernje izlaske.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valleygirl (@valleygirlau)

Uopšteno govoreći, nema sumnje da je teksas uvek klasičan i moderan izbor. Najvažniji komadi vanvremenske kapsul garderobe imaju ovaj svestran, udoban i izdržljiv materijal. Stoga ove godine, uz naše omiljene farmerke ravnih nogavica, dodajemo i teksas haljinu!

Dodatni savet: Ne zaboravite da postoje i opcije poput teksasa, od pamučne ili lanene tkanine koje daju isti efekat, ostajući potpuno udobne za najtoplije dane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOURS (@yours.eg)

U galeriji vam donosimo najbolje teksas haljine koje možete kupiti upravo sada - od maksi, mini ili midi - izaberite onu koja najbolje odgovara vašoj figuri i stilu!

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group