Bermude su najmoderniji šorts ovog leta

Napolju je prilično toplo i konačno je došlo vreme da dosadne pantalone zamenimo modernim šortsevima.

Duge bermude su možda najsvestraniji šorts za urbani izgled. Koliko god da volimo pletene i teksas šortseve, ovi modeli su neformalni i neprikladni za odlazak u kancelariju. Ali, ovde na scenu stupaju bermude koje će se uklopiti uz bilo koju odeću i savršene su za svaku priliku.

Jedan od najelegantnijih načina da nosite bermude je da ih kombinujete sa blejzerom ili sakoom. Setite se legendarne odeće Džulije Roberts u filmu „Lepa žena“: njeno koralno odelo sa bermudama ušlo je u istoriju kao jedan od najelegantnijih filmskih stajlinga. Inače, preporučujemo da ove sezone obratite pažnju na bermude i blejzere u svetlim i jarkim bojama. Ako vam se takav komplet čini previše formalnim, kombinujte bermude sa oversized majicom.

Ovaj izgled se može upotpuniti patikama ili papučama sa platfomom - elegantno i udobno u isto vreme. Ovog leta bermude takođe možete da nosite uz majice bez rukava, lepršave bluze, topove i „muške” košulje.

Kada govorimo o bermudama koje su idealne za formalne prilike, poželjno je da one budu od finih tkanina, poput lana ili tkanine za odelo. Za ležerne dane bermude od teksasa mogu biti odlična zamena za kratke teksas šortseve u gradu, kada čak i po vrućini ne želite da izgledate kao da ste na plaži.

U galeriji fotografija ćete pronaći 8 modela najmodernijih bermuda za leto koje možete kupiti upravo sada.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group