Bele haljine iz Zare koje ćemo nositi ove sezone i tokom leta

Topli dani nam stižu, a prodavnice naših omiljenih brendova već su ispunjene novim elegantnim prolećnim komadima koje jedva čekamo da isprobamo.

Komad koji zaslužuje počasno mesto u našem garderoberu i koji nam je potreban u svakoj prilici je bez sumnje haljina. Svestranost haljina čini ih savršenim komadima kada nismo inspirisane da kombinujemo košulje i suknje, topove i pantalone itd.

Komadi kojima možemo postići ovaj „bezbrižan“ osećaj variraju i razlikuju se u zavisnosti od vašeg stila i lične estetike, ali neki komadi, poput haljina, obećavaju prozračan i ženstven izgled bez obzira na vaš stil. Haljina, pored toga što može da vam pruži lagan izgled sa lakoćom, idealan je element koji možete potpuno transformisati u skladu sa svojom estetikom i stilom. Možete da nosite kaiš oko struka, da izaberete ravne cipele ili visoke potpetice, statement ili minimalističke dodatke, menjajući svoj konačni izgled svaki put.

A pošto je bela boja ona koja u potpunosti karakteriše sezonu proleća i leta, bele haljine su investicioni artikli koje lako možemo da nosimo u obe sezone. U novoj Zara kolekciji za sezonu proleće/leto 2024. izdvojili smo bele haljine koje možete da nosite ove sezone kao i tokom leta.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group