Bela košulja + farmerke - jesenja kombinacija koju su odobrile poznate ličnosti

Još uvek smo u srcu leta, ali moda je uvek korak ispred i sada se fokusiramo na sve trendove koji će nas pratiti u jesenjoj sezoni koja je pred nama.

Kao što smo primetili i na modnim revijama, Valentino je otvorio reviju sa Kajom Gerber koja nosi farmerke i belu košulju umesto puf haljine. Naravno, ovo je visoka moda i vidimo da je predimenzionirana košulja u kombinaciji sa farmerkama koje su ukrašene hiljadama sitnih staklenih kristala. Ono što zadržavamo sa ove revije je činjenica da će farmerke sa belom košuljom ove godine biti najelegantnija kombinacija koja će nas pratiti u svakoj prilici i predstavlja lako rešenje za svaki stilski izazov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by W Magazine (@wmag)

Klasičan duo polako stiče ljubav od strane street style zvezda, a glumica i model Tina Kunaki je to dokazala noseći belu košulju i farmerke na Alaïa Haute Couture reviji u Parizu.

Farmerke su i dalje jedan od bezvremenskih komada garderobe i postale su heroj 2023. godine, što su potvrdile i street style zvezde i it-devojke kao što su Dua Lipa, Sofija Riči i Kejti Holms.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StyleVitae (@stylevitae)

Ukoliko želite da i vi prihvatite ovaj trend u galeriji pogledajte sve komade koji su vam potrebni da dobijete inspiraciju za svoj sledeći izgled.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group