Bela košulja: 5 modela za svaku priliku

Povratak u grad nakon odmora znači povratak klasici.

I pod tim podrazumevamo da je jesen pravo vreme da reorganizujete svoju garderobu, vidite šta nedostaje, šta već posedujete i onda investirate u odeću bezvremenskog karaktera, kao što je recimo bela košulja.

Belu košulju ćete nositi stalno zbog fleksibilnosti koju nudi u svakodnevnim i svečanijim stajlinzima. Njen klasičan i neutralan karakter je ono što vam otvara toliko „stilskih puteva“ za kreiranje stajlinga za svaku priliku. Od najjednostavnijeg, odnosno kombinovanja sa farmerkama i patikama, do najsloženijih i najkreativnijih, kao što je eksperimentisanje sa slojevitošću (nošenje ispod haljina ili grudnjaka), igranje sa dužinama odeće i različitim teksturama.

Generalno, sa belom košuljom možete kreirati bezbroj stajlinga i pustiti mašti na volju. Bela košulja ove sezone postaje protagonista odeće, dopunjuje ostale osnovne komade i održava ravnotežu između odevnih predmeta.

Jedna bela košulja definitivno nikada nije dovoljna. Postoji nekoliko različitih verzija koje su vam potrebne, kao što je bela košulja od svile, predimenzionirana bela košulja od pamuka, košulja od lana ili modeli koji prate liniju tela. Poenta ostaje ista – bela košulja je apsolutni klasik, a u galeriji vam otkrivamo 5 modela koje možete izabrati ove sezone.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group