9 „buy now or regret later“ komada za decembar

Novu godinu dočekujemo odećom i aksesoarima posvećenim najsvetlijim trenucima koji dolaze.

Svečana rasveta i ukrašeni trgovi su nas zvanično uveli u praznično raspoloženje. Sezona pred nama želi da zablistamo, pa se na ovoj listi za kupovinu ne nalaze osnovni komadi svakodnevne garderobe, već svi oni predmeti koje već dugo sanjamo da poklonimo sebi.

Decembar je rezervisan za svetlucave štikle koje često možemo videti na Instagramu, haljine sa šljokicama, ali i pantalone koje ćemo nositi uz predimenzionirana pletiva u svečanim šetnjama gradom, kao i na večernjim zabavama koje planiramo.

Na listi želja je i impresivan kaput, koji nije klasični crni, već sa leopard printom od ekološkog krzna, u kojem ćemo uživati u ovim hladnim danima i učiniti naš izgled još smelijim. Zamislite samo koliko će odgovarati crnoj haljini koju definitivno imate u ormaru.

Lista se nastavlja sa božićnim džemperom, sjajnim bodijem koji ćemo nositi uz farmerke, dok frizuri planiramo da damo sjaj uz pomoć trake ili rajfa sa šljokicama.

U galeriji pogledajte sve ove must have komade koji će postati sastavni deo svečanih nastupa. Kupite ih sada i garantujemo da ćete biti najbolje obučeni gost svake zabave.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group