8 košulja za povratak u kancelariju u velikom stilu

Povratak sa odmora automatski nam daje zeleno svetlo za obnovu garderobe svim bitnim stvarima za jesenju sezonu.

Jedan od odevnih komada koji ne sme nedostajati našem jesenjem garderoberu je naravno košulja.

Bilo da radite u kancelariji ili nastavljate da radite od kuće, košulja je neophodna za kancelarijski stil. Košulje za jesen 2021. su lagane jer temperature i dalje dozvoljavaju lagane tkanine, imaju predimenzioniranu liniju, otiske koji prate trendove, ali i svetle boje. Košulje u bojama poput zelene, narandžaste ili crvene, jedan su od trendova uličnog stila koji smo videli tokom leta i nastaviće da dominira i na jesen.

Klasična svetlo plava košulja sa prugama uvek je u trendu, ali postoji i svilena „pidžama“ košulja koja svojom mekom teksturom kombinuje udobnost i stil. Nosite jesenju košulju sa midi suknjama, farmerkama ili teksas suknjom, ispod prsluka koji su takođe u trendu, zajedno sa jaknama ili samo sa helankama.

Naravno, košulja ostaje odevni komad koji će nas pratiti u svim ležernim i elegantnim vikend šetnjama gradom, pa imate još mnogo razloga da je dodate u svoju garderobu.

U galeriji pogledajte naše predloge i odaberite svoje favorite.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group