8 komada vrednih kupovine iz nove Bershka kolekcije

8 komada vrednih kupovine iz nove Bershka kolekcije

Pogledajte galeriju
Broj slika: 8

Pre nego što počnete da obnavljate svoju garderobu, organizujete odeću i birate je, trebalo bi da se informišete o vladajućim trendovima, kao i o najtoplijim predlozima koji dolaze direktno iz street style nastupa najelegantnijih žena.

Nakon istraživanja, možete krenuti u kupovinu sa ciljem prolećnog ažuriranja vaše garderobe. Pošto smo prvo proučili i trendove i nove modne kolekcije možemo vam reći da smo u novoj Bershka ponudi pronašli najveće hitove nove sezone.

U novoj kolekciji modnog brenda Bershka izdvojili smo komade koji usvajaju Balletcore estetiku, onu inspirisanu zavodljivom ženstvenošću balerine. Takođe, Bershka je dizajnirala najsvestraniju teksas suknju, farmerke i šik kargo pantalone kao i haljine sa zanimljivim detaljima koje ne smete propustiti. Takođe pronašli smo komade koji odaju počast slikarstvu i posebno smo izdvojili midi haljinu, koja će vam se sigurno dopasti.

Pronaći ćete sve ovo i još mnogo toga u galeriji fotografija, odnosno Bershka najnovijem vodiču za kupovinu.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group