8 komada sa perjem koji su na našoj listi za kupovinu

Glam detalj koji je potreban našem svečanom izgledu.

Još prošle godine perje je postalo najsavremeniji način da se svakom komadu da fantastičan karakter. Bilo da se radi o farmerkama, haljinama ili cipelama, trendi devojke su potvrdile da nema ograničenja u načinu nošenja perja i tako je ovaj posebno luksuzan detalj postao omiljeni fashionistama za kreiranje impresivnih večernjih stajlinga.

Ultimativni praznični izgled ove godine biće zasnovan na perju. Na mini haljinama jednostavne linije kojima je potrebno nešto fensi da ih istakne, na nežnim visokim potpeticama, na bodijima kao detalj na rukavima, pa čak i na suknjama perje će dati lagano raspoloženje i polet svakom autfitu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Odvažni nakit, elegantne frizure, aksesoari i misteriozni izgled očiju su elementi na koje možete da se oslonite kada birate odeću ukrašenu perjem.

Iako ćemo ih preferirati za večernji izgled, influenserke su dokazale da se komadi sa perjem mogu uvrstiti i u ležerne odevne kombinacije, birajući pletene džempere, kožne jakne ili farmerke sa perjem.

U galeriji pogledajte najlepše komade sa perjem koji se ove godini nalaze na našoj listi želja.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group