8 komada od lana za cool letnji stil

Tokom leta obožavamo komade od lana jer znamo da ih sa istom lakoćom možemo nositi od plaže do kancelarije.

Od bele košulje, na primer, možete napraviti savršeni set odeće za plažu, dok opuštene pantalone od lana takođe neće proći nezapaženo u kancelariji. U svakodnevnom životu, komadi od lana su takođe više nego neophodni, jer štede vreme, pružaju udobnost i omogućavaju da izgledamo stilizovano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina (@krrstn)

Prozračan i lagan, lan koji ćemo nositi ovog leta je ili u neutralnim i zemljanim tonovima, ili u živim bojama, poput plave i narandžaste. Da bismo komade od lana istakli, kombinujemo ih sa modernim kargo pantalonama, bermudama, midi suknjama i krop topovima, dok ćemo ih za večernje nastupe i žurke nositi uz ekscentrične modne dodatke i nakit. Drugim rečima, zbog njihove bezvremenosti, koristićemo ih kao platno da na njima „gradimo” najuglađenije autfite.

Ukoliko planirate da svoj ormar obogatite sa nekoliko komada od lana predlažemo da investirate u krop pantalone ili bluze kratkih rukava, koje ćemo nositi u gradu i na plaži. Mini haljina sa lanenom teksturom obavezna je za letnje popodnevne šetnje, dok klasična bela lanena košulja uvek ima počasno mesto na našoj listi za kupovinu. Zajedno sa lanenim šortsevima i haljinama, one će biti komadi od kojih se nećemo odvajati narednih meseci.

U galeriji vam otkrivamo nekoliko komada u koje vredi investirati.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group