7 prolećnih jakni iz Zare koje ćete nositi non-stop

Sa prvim prolećnim i sunčanim danima oslobađamo se mnogih slojeva i "teške" odeće i fokusiramo se na laganije odevne komade.

Među haljinama, košuljama i prelepim suknjama, prolećne jakne su u prvih 5 na listi jer bez njih ne možemo kreirati moderne odevne kombinacije, pogotovo kada su temperature u toku dana promenljive. Dakle, najlakši način da obnovite svoju prolećnu garderobu je odabir prave odeće, gde naravno spadaju i prolećne jakne. 

Ali šta je uključeno u kategoriju "prolećne jakne"? Po našem mišljenju, to su kaputi čiji materijal nije previše debeo ili težak, ali jednako topli i idealni za prohladne, prolećne večeri. To su one čija boja ili dizajn ima razigranost, izražavajući raspoloženje sezone. To su takođe modeli koji su idealni za slojevite stajlinge. Prolećne jakne imaju praktičnost i raznovrsnost koje ih čine jednim od onih „must have“ komada prolećne sezone.

Danas smo zavirili u ponudu brenda koji nudi izuzetan izbor stilova, ali i dobre cene. U galeriji ćete naći 7 prolećnih jakni koje ove sezone treba kupiti u Zari.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group