6 „buy now or regret later“ komada za jul

Da li ste odlučili šta ćete poneti sa sobom na odmor?

Polako se približavamo srcu leta, a jedno je sigurno - spremni smo da nosimo sve trendove koje smo videli na modnim pistama tokom zime, koji se sada nalaze u prodajnim objektima naših omiljenih brendova.

Sa naglaskom na ključne komade, naši letnji stil je i elegantan i raznovrstan kako bi se prilagodilo svakoj prilici. Ono što tražimo ove sezone su komadi sa karakterom koji neće ograničiti naše opuštene i bezbrižne trenutke, naprotiv, nadogradiće ih stilom i učiniti da izgledamo najbolje obučeni.

Počevši od sada legendarne majice bez rukava iz 90-ih, ovog meseca kupujemo dizajnersku torbu koja će nas pratiti svuda, leopard bikini za seksi raspoloženje na plaži, kao i impresivne minđuše za noćne izlaske. Istovremeno, tražimo i komade koji se mogu nositi iz dana u noć, kao što su prozračna duga haljina ili boho šorts koji će se savršeno slagali sa većinom topova iz naše garderobe. Kada su cipele u pitanju, ravne papuče su neophodne, kao i ženstvene sandale!

Komade koje treba „uloviti“ ovog jula kako se kasnije ne biste kajali otkrijte u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group